Elle-Vé Lingerie…30 jaar een begrip in Lelystad

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een grote behoefte in lingerie en foundation voor dames en heren in Lelystad en omstreken. De vraag naar lingerie, nachtmode, badmode en foundation voor zowel dames als heren bleek groot. Met name voor díe klant die net dat stukje extra wil: kwaliteit, persoonlijkheid en service. Hiervoor bent u bij Elle-Vé aan het goede adres. En dat wij straks al 30 jaar bestaan, bewijst dat wij hierin geslaagd zijn.

Ons team bestaat al jaren uit de vertrouwde gezichten en wij staan voor die kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en deskundigheid. Elle-Vé is er voor jong en oud, dames én heren. Ook voor de grote maten kunt u bij ons terecht. Mocht er iets niet in de winkel aanwezig zijn, dan zullen wij er alles aan doen om het voor U te vinden.

Een kleine impressie
Alles voor de dames

Onze lingerie hebben wij in de maten A t/m H van 70 t/m 105. Andere maten zullen wij graag voor u bestellen. Onze merken in de lingerie zijn : PrimaDonna, MarieJo, Felina, Chantelle, Passionata, Anita, Mey, Dacapo.  Merken die hun sporen in de lingerie verdiend hebben en waar wij helemaal achter staan.

Badmode is er in de maten 38 t/m 56 en ook hierin worden verschillende cupmaten aangeboden. U heeft de keus uit bikini’s, tankini’s en badpakken met daarbij verschillende accessoires. Hierbij bieden wij u PrimaDonna, Sunflair, Cyell, Anita en Amoena. Nachtkleding is er ook de maten 38 t/m 54, met daarbij prachtige ochtend/badjassen. Onze nachtmodemerken zijn: Ringella, Charmor, Cyell en Mey.

Elle-Ve-lingerie_ST-herfst-winter-2015-2016_setje-01
Ook voor grote maten

In grote maten is het van belang dat de pasvorm uitstekend is en goed van maat. Daardoor lijkt men slanker. Een grote maat kan zowel betekenen in cupmaten als in breedtematen. Voor beide dames hebben wij een ruime keus.  Hierbij is een perfecte pasvorm en vormbehoud van groot belang.

De merken waar wij mee werken hebben hierin een deskundigheid en kwaliteit laten zien die wij heel belangrijk vinden. Wij staan dan ook voor meer dan 100% achter de merken die wij in huis hebben. Veel dames hebben nog steeds een verkeerde behamaat aan en daardoor kan het draagcomfort behoorlijk beinvloed worden. Neem de tijd om eens goed te laten opmeten en ga passen. Niet iedere maat is hetzelfde: stof, merk en model kan van invloed zijn op de pasvorm.

Vele bekende merken
Ook voor de heren

Ook voor heren heeft Elle-Vé een ruime collectie. Zowel modische als basiscollectie van de volgende merken kunt u bij ons vinden: HOM , Schiesser, Mey, Sloggi. De nachtkleding voor heren hebben wij voornamelijk van Schiesser. In het assortiment vindt u shortama’s, pyama’s, nachthemden en jassen.

De ondermode bestaat uit shirts, hemden, boxers en slips .De maten in de ondermode gaan van maat 4 t/m 8, en andere maten op bestelling. Nachtmode is er in de maten 48 t/m 60 en ook lengtemaat 106 en 110 is aanwezig. Kortom, ook voor de heren een ruime keus.

Mammacare

Dames die na een borstamputatie- en/of behandeling aangepaste lingerie nodig hebben, kunnen bij Elle-Vé terecht voor basiscollectie beha’s, maar ook voor modieuze sets, in kleur of print. Wij hebben een ruime keus in mammacare-lingerie en badmode. Wij werken met de merken Anita, Amoena en ook Cyell.

Deze collectie is in de alle gevallen aangepast qua materiaal en uitvoering. Zo zit er in de beha’s en ook in tops en badmode een ingenaaid hoesje waar de siliconen borstprothese ingaat, zodat er geen kans op verschuiven bestaat. U voelt zich vrij en zeker om te bewegen zoals u dat gewend bent.

Sparen met Lelypas

Sinds 1 december 2014 zijn wij deelnemer aan de LELYPAS. De kaart is gratis verkrijgbaar bij iedere aangesloten ondernemer. Zie hiervoor de website www.lelypas.nl
Met deze chipkaart kunt u sparen bij de diverse ondernemers of u kunt de kaart als cadeaukaart geven met een saldo erop.

U hoeft er niets voor te doen, alleen aanbieden als u aankopen gedaan heeft. Wij wensen u in ieder geval veel winkelplezier in ons LELYCENTRE.

    Sorry, no posts matched your criteria.